Töltés...

 

Fontos tudnod, hogy csak az lehet plazmaadó, aki évente egyszer teljes véradáson is részt vesz. Ennek oka, hogy a napi betegellátásban vérre is nagyon nagy szükség van. A  Plazma Pont ezért rendszeresen véradásokat is szervez plazmaadóinak, melyeknek időpontjairól emailben és Facebook oldalunkon értesítünk. 

 

Új donorainknak első plazmaadásuktól számítva 180 nap áll rendelkezésükre, hogy teljesítsék első, kötelező, éves véradásukat. Ettől számítva évenként kell majd újra teljesíteni ezt.

 

Ha ezt nem az általunk szervezett véradások valamelyikén, hanem az OVSZ egyik központjában teljesíted, akkor erről mindenképpen kérj igazolást és hozd el hozzánk. Mivel az Országos Vérellátó Szolgálattól elkérjük donoraink korábbi véradásainak adatait, így nem kell újra elmenned teljes véradásra, ha az első plazmaadásod előtti 1 évben már voltál vért adni, csak nem kértél igazolást az OVSZ-től.

 

Amennyiben ezen feltételnek nem teszel eleget, nem tudunk fogadni plazmaadásra, míg kötelező véradásodat nem teljesíted.


Fontos, hogy teljes véradás után 15 nappal már bátran jöhetsz plazmát adni.

 

Teljesítsd kötelező véradásod centrumunk havi véradásán, vagy a véradóállomáson és hozd be hozzánk 2018.07.31-ig az erről szóló igazolásod, mi pedig a legközelebbi látogatásod alkalmával
plusz 5.000 Ft értékű Erzsébet-utalvánnyal jutalmazunk meg!

Az akció 2018.06.05-től 2018.07.31-ig érvényes. További részletek a centrumban!

  

 Következő véradás a kaposvári Plazma Ponton:

2018. június 23., szombat 9:00-12:00
(7400 Kaposvár, Áchim András utca 2.)

 

Kaposvári Regionális Vérellátó Központ
Cím: 7400 Kaposvár, Tallián Gy. utca 20-34.
Telefon: +36 82 512 145
Véradási időpont:
Hétfő-Szerda-Csütörtök-Péntek: 8.00-15.00
Kedd: 10.00-17.00

 

Kérjük plazmaadóinkat, hogy véradásra való jelentkezéshez használják online bejelentkezési felületünket.

 

Ha már korábban regisztráltál a kaposvarplazma.hu weboldalon, akkor jelentkezz be fiókodba, majd belépés után kattints a "Időpontfoglalás véradásra" gombra.


BEJELENTKEZÉS

 

Ha még nincs felhasználói fiókod a kaposvarplazma.hu weboldalon, akkor először regisztrálj, majd belépés után kattints a "Időpontfoglalás véradásra" gombra.


REGISZTRÁCIÓ

Nagyon fontos, hogy minél többen eljöjjetek, hogy később plazmát adhassatok.

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!