Töltés...

 

Hogyan lehetsz plazmaadó?

  • Gyere el a kaposvári Plazma Pontra, amennyiben egészséges vagy és elmúltál már 18, de nem vagy még 60 éves. Címünk: 7400 Kaposvár, Áchim András utca 2.
  • A kérdőívek kitöltését és az orvosi vizsgálatot vénakontroll előzi meg. Fontos, hogy igyál 2 liter vizet, mielőtt jössz hozzánk, hogy a vénád telt legyen. Éhgyomorra sose gyere!

 

  • Hozd magaddal a személyi igazolványodat, lakcímkártyádat és TAJ kártyádat is és fontos, hogy tudj magyarul írni és olvasni.
  • Ha megfelelsz az egészségügyi kritériumoknak és a laboratóriumi vizsgálati eredmények alapján is alkalmas vagy, akkor egy hét múlva jöhetsz is plazmát adni. Időpontot érdemes a helyszínen azonnal kérni, de online rendszerünket, vagy applikációnkat is használhatod.


Jelentkezési lap

Mit adunk?

  • Minden alkalommal 4000 Ft KÉSZPÉNZES KÖLTSÉGTÉRÍTÉSHEZ + 4000 Ft ajándékutalványhoz juthatsz, amely minden 2. alkalommal 5000 Ft KÉSZPÉNZES KÖLTSÉGTÉRÍTÉSRE + 3000 Ft ajándékutalványra módosul, a 45. alkalommal pedig 10.000 Ft-ot adunk KÉSZPÉNZBEN. Hűségbónuszunknak köszönhetően minden 5. adásra összesen 10000 Ft juttatást adunk! Az akcióvisszavonásig érvényes. Egy évben maximum 45 alkalommal adhatsz plazmát. Emellett a helyszínen fogyasztható kalóriapótló finomságokkal is rendszeresen kedveskedünk. További részletek a centrumban!


Költségtérítési rendszer

Kinek segíthetsz?

  • Többek között vérzékeny és immunhiányos betegek számára készül gyógyszer a vérplazmából.

Ha már plazmaadó vagy:

  • Általában hetente egyszer javasoljuk a plazmaadást. Aki többször akar adni, az egészségi állapot alapján az orvos engedélyével adhat esetenként egy héten kétszer plazmát. Évente 45 alkalommal lehet plazmát adni.
  • Ne egyél zsíros ételeket plazmaadás előtt! A helyszínen adunk egy táblázatot, amelyben felhívjuk figyelmedet a plazmaadást megelőzően kerülendő ételekre, italokra.

 

  • A plazmaadást megelőző napon 2,5-3 liter, a plazmaadás előtt pedig legalább 2 liter vizet igyál!
  • Plazmaadóként évente egyszer teljes véradáson is részt kell venned!

Szeretettel várunk!


Jelentkezési lap

Figyelem! Füllyukasztás, piercing, tetoválás készítése után, 6 hónapig ne jelentkezz plazmaadónak a fertőzésveszély elkerülése miatt!

Ezután a tetoválások kiterjedésének és számának függvényében döntenek orvosaink az alkalmasságodról.

Orvosaink válaszolnak!

Amennyiben egészségi állapotodról a plazmaadással kapcsolatban kérdésed van (pl. rendszeres gyógyszerszedés, műtét, stb.), használd üzenetküldőnket! Az információkat bizalmasan kezeljük!

A lefoglalt időpontot nem tudod lemondani emailben!

Ehhez kérjük hívd 06 80 111 188-as ingyenes zöldszámunkat vagy jelentkezz be az időpont foglalási felületre a következő linken: www.kaposvarplazma.hu/foglalas!

Kérjük, hogy ingyenes zöldszámunkat centrumaink nyitvatartási idejében hívd.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!